Fatima Sana Shaikh

Dangal (2016)
8.7
HD

Dangal (2016)

Historia e vërtetë e ish mundësit Mahavir Singh Phogat dhe ndeshjet e dy bijave të tij drejt lavdisë në sportin e mundjes.