Eddie Redmayne

Les Misérables
10

Les Misérables

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ...
The Theory of Everything
6
HD

The Theory of Everything

Marëdhënia mes fizikantit të famshëm Stephen Hawking dhe gruas së tij