Eddie Marsan

Atomic Blonde
9.2
HD

Atomic Blonde

Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e ...
The Limehouse Golem
5.4

The Limehouse Golem

A series of murders has shaken the community to the point where people believe that only a legendary creature from dark times – the mythical ...
A Kind of Murder (2016)
6.9

A Kind of Murder (2016)

Në Nju Jorkun e viteve 1960, Ualltër Stakhaus është një arkitet i suksesshëm i martuar me Klarën e bukur dhe që duket të ketë një jetë të ...
London Boulevard (2010)
10

London Boulevard (2010)

Një ish i burgosur nga Londra jugore përpiqet t’ia nisë nga e para duke punuar si mirëmbajtës në shtëpinë e një aktoreje të re në këtë dramë ...
X+Y
1
HD

X+Y

2014

X+Y

Një adoleshent i fiksuar pas matematikës, i sikletshëm shoqërisht, gjen vetëbesimin dhe shoqërine kur ai merr pjesë në Olimpiadën Botërore.
Snow White and the Huntsman
6.1
HD

Snow White and the Huntsman

Para shume vitesh Mbretëresha e mrekullueshme Ravena vrau Mbretin natën e pare te tyre te martesës.. Tani i nevojitet një zemër e “virgjër” qe te ...
The World’s End
10

The World’s End

Pese shoke qe ribashkohen ne perpjekje per te bere diçka me te madhe se shetitja e tyre neper pijetore 20 vjet me pare behen pa dashje shpresa e ...