Dylan Minnette

13 Reasons Why
9.5

13 Reasons Why

Ndërkohë që shkolla e tyre mban zi për vdekjen e Hana Bejkër, miku I saj Klei merr një kuti me kaseta që përmbajnë mesazhe të regjistruara prej ...
Don’t Breathe
4

Don’t Breathe

Duke shpresuar t’ia mbathin me një pasuri të madhe, tri hajdutë hyjnë në shtëpinë e një të verbri i cili s’është aq i pambrojtur sa ...
Prisoners
9.3
HD

Prisoners

2013

Prisoners

Kur vajza e Keller Dover dhe shoqja e saj zhduken, ai e merr çështjen në duart e tij ndërkohë që policia ndjek pista të ndryshme. Por sa larg do ...
Labor Day
7.5
HD

Labor Day

2013

Labor Day

Adele është një nënë në depresion. Ajo së bashku me djalin e saj Henrin i ofrojnë ndihmë një njeriut të plagosur. Ai ishte i dënuari i arratisur ...