Dwayne Johnson

Jumanji: Welcome to the Jungle
7.7
HD

Jumanji: Welcome to the Jungle

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u ...
Baywatch
8.3
CAM

Baywatch

2017

Baywatch

Roja i përkushtuar i bregdetit, Mitch Buchanan do të rekrutojë një punonjës të ri. Së bashku, ata do të zbulojnë një komplot kriminal lokal, i ...
The Fate of the Furious
8.7

The Fate of the Furious

Vini re: Për shkak se kualiteti i zërit nuk është shumë i dëgjueshëm, po presim një cilësi më të qartë për t’u dëgjuar dhe do ta përkthejmë ...
Central Intelligence
10
HD

Central Intelligence

Pasi ribashkohet me një mik të vjetër nëpermjet Facebook-ut, një llogaritar i urtë e i sjellshëm joshet nga bota e spiunazhit ndërkombëtar.
San Andreas
10
HD

San Andreas

Ngjarjet vendosen në Kaliforni ku pas një tërmeti masiv, një pilot shpëtimi së bashku me ish gruan e tij do të bëjnë një udhëtim të rrezikshëm ...
Furious 7
8.9
HD

Furious 7

2015

Furious 7

Pas Vdekjes se Shokut te tyre Dominic Toreto dhe banda e tij vihen pas vrasesit per te kerkuar hakmarrje
Hercules
10

Hercules

2014

Hercules

Herkuli, biri i Zeusit, nuk është as njeri e as zot, dhe kjo shkaktoi vuajtje të mëdha. Duke u përballur me dymbëdhjetë legjendat e mundimeve, ai ...
Fast & Furious 6
9.1
HD

Fast & Furious 6

Hobsi mbledh Brajanin dhe Dom-in në ekipin e tij për të mposhtur një kapo i cili drejton një organizatë shoferësh mercenarë nga 12 vende të ndryshme.