Doug Jones

The Shape of Water
9.9
HD

The Shape of Water

Në vitet ’60, në një godinë kërkimesh të fshehta, Elisa, një sanitare e vetmuar krijon një lidhje të veçantë me një krijesë amfibe.
The Bye Bye Man (2017)
10
HD

The Bye Bye Man (2017)

Tre miq përballën me një forcë të mbinatyrshme që ua shkatërron jetën plotësisht.
Ouija: Origin of Evil (2016)
7.7
HD

Ouija: Origin of Evil (2016)

Në Los Anxhelesin e vitit 1965, një grua dhe dy vajzat e saj shtojnë diçka të re në lojën e tyre të manipulimit, por pa kuptuar se kanë ftuar një ...