Dominique Swain

Battle of the Drones
4.7
HD

Battle of the Drones

Një grup mercenarësh të aftë e gjejnë veten të tradhëtuar nga qeveria amerikane dhe janë të detyruar të luftojnë rrugën e tyre nga një ekip i ri ...
Lolita (1997)
10

Lolita (1997)

Një profesor Britanik vjen në Amerikë për të dhënë mësim kërkon diku një dhomë me qira por vetëm pasi sheh vajzën 14 vjeçare të pronares, vendos ...
6 Ways to Sundown
5.7
HD

6 Ways to Sundown

Soni Garcia është shpërndarësi më i madh i drogës në Amerikën e Veriut. Xhon Do është një burrë misterioz historia e të cilit është e panjohur. E ...