Dominic West

Tomb Raider
8
HD

Tomb Raider

Tomb Raider : Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten ...
Chicago
0

Chicago

2002

Chicago

Murderesses Velma Kelly and Roxie Hart find themselves on death row together and fight for the fame that will keep them from the gallows in 1920s ...
Finding Dory
9.5
HD

Finding Dory

Peshku blu miqësore, por harraqe, fillon një kërkim për prindërit e saj të humbur, dhe të gjithë mësojnë rreth kuptimit të vërtetë të familjes, ...
Hannibal Rising
10
HD

Hannibal Rising

Historia nis në Evropën Lindore në fundin dëshpërues të Luftës II Botërore. Për shumë veta s’ishte më një konflikt mes kombeve por një mbijetesë ...