Diane Keaton

The Godfather
8.3
HD

The Godfather

Patriarku plak i një dinastie të krimit të organizuar i kalon kontrollin e perandorisë së tij klandestine të birit të tij.
Finding Dory
10
HD

Finding Dory

Peshku blu miqësore, por harraqe, fillon një kërkim për prindërit e saj të humbur, dhe të gjithë mësojnë rreth kuptimit të vërtetë të familjes, ...