David Wilmot

The Alienist
6.1

The Alienist

Crime reporter, John Moore, meets with psychologist, Dr. Laszlo Kreizler, to investigate a serial killer in New York during the late 19th century.
’71
10
HD

’71

2014

’71

Një ushtar i ri dhe i çorientuar britanik braktiset aksidentalisht nga njësia e tij duke ndjekur një rebelim në rrugët vdekjeprurëse të Belfastit ...