David Harbour

Stranger Things
10

Stranger Things

Në Departamentin e Energjisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndodh një event i pashpjegueshëm. Më pas, kur një djalë i vogël me emrin Uill ...
Black Mass
10
HD

Black Mass

2015

Black Mass

Historia e vërtetë e “Bardhoshi” Bolxhër, vëllai i një senatori shteti dhe krimineli më famëkeq në historinë e Bostonit të jugut, i cili u bë një ...
Sleepless
7
HD

Sleepless

2017

Sleepless

Slepless : Një polic përzihet me kriminelët e gabuar dhe ata i rrëmbejnë djalin. Ai shkon në një disko për ta shpëtuar. Shumë lidhje të fshehta ...
Revolutionary Road
7.3

Revolutionary Road

Një çift të rinjsh që jetojnë në periferi të Konektikatit gjatë mesit të viteve ’50, luftojnë për t’u përballur me problemet e tyre ...
A Walk Among the Tombstones
6.5
HD

A Walk Among the Tombstones

Hetuesi privat, Methju Skadër, punësohet nga një trafikant droge për të zbuluar se kush e ka rrëmbyer dhe vrarë gruan e tij.