Dave Franco

The Disaster Artist
10
HD

The Disaster Artist

Kur Greg Sestero, një aktor filmash inspirues, njihet me të çuditshmin dhe të mistershmin Tomi Uizou në një kurs aktrimi, krijojnë një miqësi ...
Fright Night
6.4
HD

Fright Night

Çarli Bruster më në fund i ka të gjitha, shoqërohet me fëmijët e njohur dhe është i lidhur me vajzën më seksi të gjimnazit të tij. Në fakt, është ...
Nerve (2016)
10
HD

Nerve (2016)

Një gjimnaziste e vitit të fundit të gjimnazit, e gjen veten të përfshirë në një version online të lojës “e vërtetë apo guxim”. Çdo ...
Neighbors 2: Sorority Rising
1
HD

Neighbors 2: Sorority Rising

Kur fqinjët e tyre të rinj bëhen një grup vajzash akoma më keq se vëllazëria që jetonte më parë aty, Meku dhe Keli bashkohen me ish-armikun e ...
Neighbors
10
HD

Neighbors

2014

Neighbors

Kelli dhe Meku kanë zbritur në një lagje të qetë bashkë me fëmijën e tyre të porsalindur, ndërkohë vëllezëria Delta Psi bëhen komshinjtë e tyre ...