Daniel Wu

Tomb Raider
8
HD

Tomb Raider

Tomb Raider : Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten ...
Warcraft
5.5
HD

Warcraft

2016

Warcraft

Mbretëria paqësore e Azeroth qëndron në prag të luftës, si qytetërimi i tij përballet me një garë të frikshëm të pushtuesve: luftëtarëve ORC ikin ...