Daniel Kaluuya

Black Panther
10
HD

Black Panther

T’Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana ...
Get Out
10
HD

Get Out

2017

Get Out

Një Afro-Amerikan viziton familjen misterioze të të dashurës së tij.