Dakota Fanning

The Alienist
6.1

The Alienist

Crime reporter, John Moore, meets with psychologist, Dr. Laszlo Kreizler, to investigate a serial killer in New York during the late 19th century.
Brimstone
7.5

Brimstone

2016

Brimstone

Një grua kthehet në një të arratisur kur ajo akuzohet gabimisht për një krim që nuk e ka kryer dhe është nën gjuetinë e një predikuesi hakmarrës…
American Pastoral (2016)
6.2

American Pastoral (2016)

Një yll tradicional amerikan kolegji dhe mbretëresha e tij e bukurisë shohin se si jeta e tyre perfekte shembet, kur vajza e tyre bashkohet me ...
War of the Worlds
9
HD

War of the Worlds

Pasi Toka është e pushtuar nga makina luftuese trekëmbëshe të alienëve, një familje lufton për të mbijetuar.