Clancy Brown

The Hurricane
9.5
HD

The Hurricane

Historia e vërtetë e Rubin ‘Hurricane’ Carter, një boksier i burgosur padrejtësisht për një vrasje që nuk e ka kryer, dhe ndihma e ...
Pathfinder (2007)
7
HD

Pathfinder (2007)

Djali qe do të vinte me emrin “Fantazme” ishte me një grup koloni vikinge e cila planifikonte të shpërndante popullaritetin e saj. Anija e tyre ...
The Shawshank Redemption
8.8
HD

The Shawshank Redemption

Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj. Në burg ai njihet me Red-in, ...
Warcraft
5.5
HD

Warcraft

2016

Warcraft

Mbretëria paqësore e Azeroth qëndron në prag të luftës, si qytetërimi i tij përballet me një garë të frikshëm të pushtuesve: luftëtarëve ORC ikin ...
When the Game Stands Tall
10
HD

When the Game Stands Tall

Bazuar në një histori të vërtetë. Rrugëtimi i skuadrës legjendare me në krye trajnerin Bob Ladokër, i cili i mori spartanët e shkollës së mesme ...