Chadwick Boseman

Black Panther
10
HD

Black Panther

T’Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana ...
Gods of Egypt
8.7
HD

Gods of Egypt

Një hajdut i zakonshem i bashkohet nje perëndie në udhëtimin e tij nëpër Egjipt