Caroline Goodall

The White Queen
8

The White Queen

I vendosur në sfondin e Luftës së Trendafilave, seriali tregon historine e grave të kapura në konfliktin e zgjatur për fronin e Anglisë.
The Best of Me
8.9
HD

The Best of Me

Historia e Amanda dhe Douzon, dikur gjimnazistë, pas disa vitesh rigjejnë njëri-tjetrin dhe dashurinë e humbur.
The Dressmaker
7
HD

The Dressmaker

Një grua joshëse kthehet tek qyteti i saj i vogël në Australinë rurale … Me makinën e saj të rrobaqepësise dhe stilin e saj modern, ajo ...