Burn Gorman

Pacific Rim: Uprising
10
HD

Pacific Rim: Uprising

Jake Pentecost, djali i Stacker Pentecost ribashkohet me Mako Mori për të drejtuar një gjeneratë të re të pilotëve Jaeger, duke përfshirë këtu ...
In a Valley of Violence (2016)
6.0

In a Valley of Violence (2016)

Një i huaj misterioz dhe sulm i papritur dhune e kthen një fshat të qetë në një strofull hakmarrjeje të përgjakshme.