Brian Cox

25th Hour
0

25th Hour

2002

25th Hour

The filmed adaptation from David Benioff’s novel of the same name. Set in New York, a convicted drug dealer named Monty has one day left of ...
Trick ‘r Treat (2007)
1
HD

Trick ‘r Treat (2007)

Katër histori të ndërthurura që ndodhën në Hallouin: Një drejtor gjimnazi i cili ka një jetë sekrete si vrasës serial, një e virgjër kolegji mund ...
Pixels
10
HD

Pixels

2015

Pixels

Sem Brener thirret që të shpëtojë planetin Tokë, pasi disa alienë keq-interpretojnë një kasetë me filmimet e video lojërave të vitit 1982 dhe ...
Zodiac
9.5
HD

Zodiac

2007

Zodiac

Nje karikaturist në San Francisco shndërrohet në një detektiv amator, i fiksuar për të gjetur vasësin Zodiak.
The Reckoning
6.6
HD

The Reckoning

Pari partneri i tij eshte vrave nje detektiv duhet te gjurmoje dy adoleshentet per te zbardhur fatin e tyre me ndihmen e permbajtjeve te video kamerave