Bob Gunton

The Shawshank Redemption
8.8
HD

The Shawshank Redemption

Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj. Në burg ai njihet me Red-in, ...
Get the Gringo (2012)
10

Get the Gringo (2012)

Mel Gibson luan rolin e një krimineli që ka grabitur një shumë të madhe parash dhe gjatë një ndjekje nga policia me makinë, ai gjendet brenda ...
Ace Ventura: When Nature Calls
10

Ace Ventura: When Nature Calls

Summoned from an ashram in Tibet, Ace finds himself on a perilous journey into the jungles of Africa to find Shikaka, the missing sacred animal ...