Benedict Cumberbatch

Black Mass
10
HD

Black Mass

2015

Black Mass

Historia e vërtetë e “Bardhoshi” Bolxhër, vëllai i një senatori shteti dhe krimineli më famëkeq në historinë e Bostonit të jugut, i cili u bë një ...
Seriali Sherlock
8.8

Seriali Sherlock

Veterani i luftës, Dr. Xhon Uatson, rikthehet në Londër në nevojë të një vendi për të qendruar. Ai takon Sherlock Holmes, një detektiv ...
Atonement (2007)
7.8
HD

Atonement (2007)

Mund të imagjinoni vetëm të vërtetën. Në ditën më të nxehtë të verës së vitit 1935, trembëdhjetë vjeçarja Brajoni Talis shikon motrën e saj më të ...
Doctor Strange (2016)
5.5
HD

Doctor Strange (2016)

Një neurokirurg ndërmerr një udhëtim me shpresën për të shpëtuar profesionin e tij pas një aksidenti, por çdo gjë merr një tjetër rrjedhë. Stiven ...
Zoolander 2
10
HD

Zoolander 2

Ish modelët Derek Zulender dhe Hensel rikthehen në botën e modës pas një pushimi të gjatë. Ata do të përballen me misterin e vrasjes të shumë ...
Penguins of Madagascar
9
HD

Penguins of Madagascar

Kapiteni, Kovalski, Riko dhe ushtari bashkojnë forcat me organizatën e fshehtë “Era e Veriut” që të ndalojnë keqbërësin dr. OKtavius Tentakulën ...
The Imitation Game
10
HD

The Imitation Game

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, matematicieni Alan Turing përpiqet të dëshifrojë kodin e Enigmës, makineria që gjermanët përdornin për komunikim.