Aneurin Barnard

The White Queen
8

The White Queen

I vendosur në sfondin e Luftës së Trendafilave, seriali tregon historine e grave të kapura në konfliktin e zgjatur për fronin e Anglisë.
Dunkirk
8.5
CAM

Dunkirk

2017

Dunkirk

Dunkirk tregon historinë e vërtetë të 350,000 ushtarëve britanikë, francezë, belgë dhe holandezë që u evakuan pasi ishin bllokuar nga gjermanët ...
Trap for Cinderella
6

Trap for Cinderella

Një vajzë e re e cila vuan nga humbja e kujtesës pasi i shpëtoi zjarrit ku humbi jetën mikja e saj e fëmijërisë, nis një rrugë plot vuajtje drejt ...