Andy García

Bent
4
HD

Bent

2018

Bent

Në hetimin e tij të fundit privat, një ish-polic lidh një çështje vrasjeje me një konspiraci qeverie, ku janë të përfshirë agjentë të pandershëm ...
5 Days of War
0
HD

5 Days of War

Një drame e vendosur në luftën ndermjet Rusisë dhe Gjeorgjisë dhe e përqendruar të një gazetar amerikan, kameramani i tij, dhe një gjeorgjian vendas.
Ocean’s Eleven
9.8

Ocean’s Eleven

Less than 24 hours into his parole, charismatic thief Danny Ocean is already rolling out his next plan: In one night, Danny’s hand-picked ...
Max Steel (2016)
8.8
CAMHD

Max Steel (2016)

Aventurat e adoleshentit Max McGrath dhe shoqëruesit të tij alien Steel, të cilët duhet të bashkojnë e kombinojnë fuqitë e tyre të reja e të ...
True Memoirs of an International Assassin (2016)
6.0
HD

True Memoirs of an International Assassin (2016)

Pasi një botuese, ndryshon përmbajtjen e një libri rreth një vrasësi të tmerrshëm, duke e kthyer nga trillim, në të vërtetë, shkrimtari e gjen ...
Rio 2
10

Rio 2

2014

Rio 2

It’s a jungle out there for Blu, Jewel and their three kids after they’re hurtled from Rio de Janeiro to the wilds of the Amazon. As ...
Mercury Plains
5.5

Mercury Plains

Një djalë në telashe arratiset në Meksikë dhe rekrutohet nga një grup paraushtarak adoleshentësh të cilët luftojnë kartelet e drogës. Ai e provon ...
Kill the Messenger
7.0
HD

Kill the Messenger

Një reporter bëhet shënjestra e një fushate shpifjeje vicioze që e çon deri në vetëvrasje pasi ekspozon rolin e CIA-s në armatimin e rebelëve ...