Amanda Seyfried

The Clapper
5.2
HD

The Clapper

15 minuta fame i shkatërrojnë jetën një burri që punon si duartrokitës në televizion.
Dear John
10
HD

Dear John

2010

Dear John

Gjatë qëndrimit në qytetin e lindjes John njihet me Savannah, një studente kolegji. Edhe pse dashuria ndërmjet tyre nuk pritej, kjo s’do të thotë ...
Les Misérables
10

Les Misérables

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ...
Epic
6.5

Epic

2013

Epic

Një adoleshente transportohet në një pyll ku po ndodh një betejë midis forcave të mirës dhe së keqes. Ajo bashkohet me një grup të çuditshëm ...
Ted 2
6.4
HD

Ted 2

2015

Ted 2

Çifti i sapo martuar Ted dhe Tami-Lynn duan të kenë një fëmijë, por që të bëhen prindër, Ted do të duhet të provojë se ai është një person në ...
A Million Ways to Die in the West
5.3

A Million Ways to Die in the West

As a cowardly farmer begins to fall for the mysterious new woman in town, he must put his new-found courage to the test when her husband, a ...