Alison Brie

The Disaster Artist
10
HD

The Disaster Artist

Kur Greg Sestero, një aktor filmash inspirues, njihet me të çuditshmin dhe të mistershmin Tomi Uizou në një kurs aktrimi, krijojnë një miqësi ...
The Kings of Summer
10
HD

The Kings of Summer

3 shokë adoleshentë, bëjnë aktin e fundit të pavarësisë dhe vendosin të kalojnë sezonin e verës duke ndërtuar një shtëpi në pyll dhe duke jetuar ...
Get Hard
7.8
HD

Get Hard

2015

Get Hard

Kur milioneri Xhejms King burgoset për mashtrim dhe caktohet për në San Kuentin, i drejtohet Darnell Luis që ta përgatisë për kur të jetë pas hekurave.