Alicia Vikander

Tomb Raider
8
HD

Tomb Raider

Tomb Raider : Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten ...
Tulip Fever
10
HD

Tulip Fever

Një artist bie në dashuri me një vajzë të re të sapomartuar, ndërsa punësohet për të pikturuar portretin e saj gjate Manisë së Tulipanëve në ...
A Royal Affair
7.6

A Royal Affair

Një mbretëreshë e re, e cila është e martuar me një mbret të çmendur, bie fshehurazi në dashuri me mjekun e saj, dhe së bashku ata fillojnë një ...
The Light Between Oceans
10
HD

The Light Between Oceans

Një rojëtar fari dhe e gruaja e tij që jetojnë në bregun perëndimor të Australisë rrisin një fëmijë që gjejnë në një barkë të sjellë nga deti.
Jason Bourne
7.8
HD

Jason Bourne

Ish-agjenti më i rrezikshëm i CIA-s, Xhejzon Born (Matt Damon), del nga fshehja për të zbuluar të vërteta të fshehura nga e shkuara e tij.
The Man from U.N.C.L.E.
10

The Man from U.N.C.L.E.

Në fillim të viteve 1960, agjenti i CIA-s Napoleon Solo dhe operativi i KGB Illia Kurjakin marrin pjesë në një mision të përbashkët kundër një ...
Seventh Son
10
HD

Seventh Son

I riu Tomas bëhet nxënësi i Hijes së asaj zone për të mësuar si të luftojë kundër shpirtrave të këqinj. Sfida e tij e parë e madhe vjen kur e ...
Son of a Gun
10
HD

Son of a Gun

I arrestuar për një krim të vogël, një 19 vjeçar do të mësojë se si është jeta në burg. Xhesi do ta gjejë veten shumë shpejt nën mbrojtjen e një ...