Al Pacino

The Godfather
8.8
HD

The Godfather

Patriarku plak i një dinastie të krimit të organizuar i kalon kontrollin e perandorisë së tij klandestine të birit të tij.
Sea of Love
10
HD

Sea of Love

Një detektiv duke duke hetuar një seri te vrasjeve , ai involvohet me një grua që mund të jetë fajtorja.
88 Minutes (2007)
5.9
HD

88 Minutes (2007)

Kur një vrasës serial të cilin ai arriti ta gjente dhe ta vinte pas hekurave del në liri, një psikolog i policisë shkencore dhe pedagog i njohur ...
Manglehorn
10
HD

Manglehorn

2014

Manglehorn

Vjen një moment në jetë dhe ndjen keqardhje për mjerimin që kapllon ditët e tua nga dështimet. Por, ka gjithmonë të nesërme, është gjithmonë ...