Aaron Eckhart

The Core
0

The Core

2003

The Core

E vetmja mënyrë për të shpëtuar Tokën nga katastrofa është të shkojn poshtë në bërthamë dhe ta bëjn atë që të rrotullohet përsëri.
Bleed for This (2016)
5
HD

Bleed for This (2016)

The inspirational story of World Champion Boxer Vinny Pazienza, who after a near fatal car crash, which left him not knowing if he’d ever ...
Incarnate (2016)
5.4
HD

Incarnate (2016)

Një shkencëtar me aftësi për të hyrë në mendjet e të pushtuarve duhet të shpëtojë një djalosh, nga kontrolli i një demoni me fuqi të pa para më ...
Sully
10
HD

Sully

2016

Sully

Historia e Çesli Salinberger, i cili u bë hero pas zbritjes së lehtë të avionit të tij në ujërat e lumit Hadson, duke shpëtuar të gjithë ...
London Has Fallen
8.8
HD

London Has Fallen

Ne Londer per funeralin e Kryeministrit Mike Banning zbulon nje komplot per te zhdukur te gjithe liderat e botes
I, Frankenstein
9
HD

I, Frankenstein

Frankestein gjendet ne mes te dy klaneve te pa vdekshem
Olympus Has Fallen
5.8
HD

Olympus Has Fallen

Nje grup i vogel ekstremistesh, te armatosur deri ne dhemb. Te stervitur rreptesisht, vendosin nje prite ne mes te dites ne shtepine e bardhe dhe ...