Aamir Khan

Dangal (2016)
8.7
HD

Dangal (2016)

Historia e vërtetë e ish mundësit Mahavir Singh Phogat dhe ndeshjet e dy bijave të tij drejt lavdisë në sportin e mundjes.
3 Idiots
9
HD

3 Idiots

2009

3 Idiots

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të gjatë të harruar, një martesë që ata duhet të ...
Ghajini
7.6
HD

Ghajini

2008

Ghajini

Një pacient i cili ka humbur kujtesën kërkon të hakmerret për vdekjen e të dashurës së tij...